KOCAELİ / ÇAYIROVA - Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi

“Sözlük Özgürlüktür”

Kas

Öğrencilerimizin her biri Proje Logomuzu işbirlikçi ve demokratik bir şekilde belirleyebilmemiz için kendi tasarımlarını yaparak oylamaya sundular.

Kas

Kıymetli Ziyaretçi,

Sizlerle bu sene bir yenisini yürütmekte olduğumuz 3. eTwinning projemizden bahsetmek ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Proje çalışmalarımızda öğrencilerimizin fikir alışverişinde bulunarak işbirlikçi çalışma yöntemini kavrayabilmeleri, çalışmalarını zenginleştirebilmeleri ve çalışmalarda daha aktif olmaları ve için gerek okulda gerekse çevrimiçi toplantılarla biraraya gelmekteyiz.  Öğrencilerimiz okuldaki akademik çalışmalarının yanında özverili ve fedakarca proje çalışmalarını da başarılı bir şekilde yürüterek okulumuzu en iyi şekilde temsil etmektedirler.