KOCAELİ / ÇAYIROVA - Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi

Ara

Öğrencilerimiz dönem başından beri katıldıkları bir çok müsabakada büyük başarı elde ettiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Sözlük Tasarım Yarışmasında okulumuzda birinci seçilerek ilçeye gönderilen 10-A sınıfından İrem Doğan'ın eseri ilçede de birinci seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, onu yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Programı okulumuz tarafından hazırlanmış ve coşkuyla kutlanmıştır.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen  "Having Fun, Learning and Reinforcing with Web 2.0 Tools - 2"  eTwinning projesi Avrupa Destek Servisi tarafından Avrupa Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

May

Gelenek bozulmadı ve okulumuz öğrencileri bu yıl da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen sportif etkinliklerde önemli dereceler kazandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 108. yıldönümünde okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Aynı hafta içinde Şiir Okuma Yarışması da  gerçekleştirildi. Her iki programda görev alan değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı, okulumuz öğrencilerinin katılımı ile okul tören alanında gerçekleştirildi.

Ock

Kariyer ve Söyleşi günleri kapsamında bu yıl ilk konuğumuz Çayırova Belediye Başkanı Sayın Bünyamin ÇİFTÇİ oldu.

Ock

Okulumuz sosyal, kültürel ve sportif alanlarda elde ettiği başarılarla adını duyurmaya devam ediyor.

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikleri  bu yıl ilçemizde okulumuz gerçekleştirdi. İlçe protokolü ile programı izleyen herkesin beğenisini kazanan etkinlikler için okulumuz idarecilerini, öğretmenlerini ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağu

Mezun öğrencilerimize pandemi sonrası verdiğmiz sözü yerine getirdik ve muhteşem bir  tören ile uğurladık.

Ekm

COVID-19'a karşı şu anda herhangi bir aşı ve ilaç bulunmadığı için bireysel ve toplumsal anlamda maske-mesafe-hijyen kuralı en önemli korunma tedbiri olarak değerlendiriliyor. Bu kapsamda şu temel önlemlerin alınması önem taşıyor:

Tem

EKAL'den İlçemizi Gururlandıran Bir Başarı Daha!

Tem

Okulumuz İle İlgili En Güncel Haber ve Bilgileri Resmi Instagram Sayfamızdan Alabilirsiniz...

Tem

Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi'nde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarına pandemiden dolayı maske, mesafe ve temizlik kuralları içinde sürpriz tören yapıldı. Okul Müdürü Halil İbrahim Çetin; "Pandemi sürecinde de olsak hem ilçemiz hem de okulumuz adına bir çok başarı kazanan sevgili mezun öğrencilerimize sosyal mesafeye dikkat ederek derece yapan öğrenciler başta olmak üzere belirlenen plan doğrultusunda bir hafta içinde az sayıdaki öğrenci grupları ile diploma teslimini yapmayı planladık." dedi. Dereceye giren öğrencilere başarılarından dolayı tebrik etti. Başta aileleri olmak üzere eğitim sürecinde emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.  Daha sonra okul birincisi Fatma Nur Ayyıldız şeref kütüğüne okul birincilik yıldızını ailesinin ve dereceye giren öğrencilerin önünde okul müdürümüz ile birlikte büyük bir onur ve gururla taktı. Üniversite sınavlarının iyi geçtiğini söyleyen öğrenciler, okul idaresine, öğretmenlerine ve okul müdürüne minnet ve teşekkürlerini ilettiler. Derece yapan ve törene katılan öğrencilerin hatıra fotoğrafından sonra tören sona erdi.