KOCAELİ / ÇAYIROVA - Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi

1. Dönem 2. Yazılı Telafi Sınavı Takvimi

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ile,  Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un duyurusu ile YKS'YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN "İNTERAKTİF SORU ÇÖZÜMLERİ" 8 Şubat 2021 tarihinden buyana devam ettiği belirtilmiştir.

Şbt

E-Devlet üzerinden veya başvuru merkezlerinden başvuru yapamayan öğrencilerimiz sınıfları için belirlenen tarih ve saatte okulumuza gelerek başvurusunu yapabilir.

Şbt

2021 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru Klavuzu yayınlandı. Klavuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Klavuzu

ÖSYM Başkanı açıkladı! YKS başvuruları için önemli duyuru

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adaylarından T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi olanların, başvuru merkezlerine gitmeden e-Devlet üzerinden sınav başvurularını yapabileceklerini açıkladı.

12. Sınıflarımızın 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı servis kayıtları başlamıştır.

Yeni Burs Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Eyl

Güncel uzaktan eğitim EBA derslerimize ait öğrenci ders pogramlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

"Psikososyal Destek Hizmetleri Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı" Veli Bilgilendirme Toplantısı

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına ait kitapların dağıtımı için sevgili öğrencilerimizin belirtilen gün ve saatte "Maske, Mesafe ve Temizlik" kurallarına uygun olarak okula gelmeleri önemle rica olunur.

Eyl

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları Takvimimiz yayınlanmıştır. Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

Eylül dönemi uzaktan eğitim derslerimiz 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle başlamaktadır. Öğrenci ve öğretmen ders pogramlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ağu