KOCAELİ / ÇAYIROVA - Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi

EKAL YİNE BİRİNCİ

EKAL'den İlçemizi Gururlandıran Bir Başarı Daha!

İlçemizin Eğitim Kültür Spor ve Sosyal alanlarda gururu olan Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi, son bir senede Sporda ilçe şampiyonlukları, uluslararası alanda 'e-Twinning' proje kapsamında "karantinanın fotoğrafını çek" konulu afiş yarışmasında ülkemize BİRİNCİLİK ödülü kazandırması, Kapadokya üniversitesinin liseler arasındaki öykü yarışmasında jüri özel ödülü almasının ardından bu hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Gönül Coğrafyası Okumaları – Türkistan" konulu yarışmada okulumuz öğrencilerinden Hilal ÇELİK "hikâye" dalında İL BİRİNCİSİ olmuştur. Okul Müdürümüz Halil İbrahim ÇETİN: "İlçemiz, ilimiz ve ülkemiz adına eğitim ve kültürel alanlarda kazandığımız başarılar bizi gururlandırmaktadır. Bizler devletimizin bize verdiği imkan ve fırsatları en iyi şekilde sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenlerimiz ile beraber değerlendirmek kullanmak ve sonuçlandırmak için eğitim gönüllüsü olarak   çalışıyoruz. Ve ilçemizin adını her alanda duyurmaktan mutlu oluyoruz. Önemli olan okulumuzun bu başarılarının velilerimiz tarafından takdir edilmesi ve çocuklarının emin ellerde olduğunun bilinmesidir." dedi. Öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eden okul müdürümüz Halil İbrahim ÇETİN asıl başarının YKS sonuçlarında görüleceği sözünü verdi.

21-07-2020

Yayın: 21.07.2020 - Güncelleme: 22.10.2020 13:32 - Görüntülenme: 1175